Khamis, 21 Februari 2013

Special Entry to Sharifah Khalidah =)

Assalammualaikum wth..hai hai
Sudah makan belum?Sudah mandi Belum?Sudah siap kan homework belum?Sudah daftar BR1M 2.0 belum??
Berapa banyak soalan da...
Siapa nak jawab boleh jawab manakala yang tak nak jawab, jawab dalam hati je..hehehe

Entry ika untuk malam ni special sikit untuk seorang sahabat ika yang bernama Sharifah Khalidah a.k.a khalid i call her.Ingin menyusun 10 jari memohon keampunan daripada khalid. Ika bukan lupakan khalid tapi manusia kan sering alpa dengan sesuatu perkara. Tapi itu tidak bermakna ika lupakan khalid tau..tidak sama sekali.Gambar khalid pun x banyak ada kat ika sebab drastik nak bluetooth semua pict malam tuh..

 Sharifah Khalidah cun like arabian look

Lagipun khalid pergi begitu saje tanpa khabar..lagi sedih tau... ='(
Jumpa khalid pun 3 tahun sekali.

Jangan marah-marah eh nanti tak sweet....

Mari ika cerita serba sedikit berkenaan Sharifah Khalidah ni. Dia sekarang menuntut di UITM Puncak Perdana, Shah Alam dalam Ijazah Pengurusan Industri Kreatif. Dia la yang ika pernah mention dalam entry Girlfriends
kalau karaoke lagu dari artis k-pop yang meletup2 yang menjadi pilihan. Khalid ada kelebihan dalam menyanyikan lagu k-pop ok! jangan memain. Ika rasa mesty dia fanatik dengan korean artis.ika minat Lee Min Ho je. Ala..hero dalam citer Boys Over Flower tuh..

 Lee Min Ho

Dalam persahabatan, walaupun kita jauh di mata tapi tetap dekat dihati. Kadangkala kesilapan itu yang banyak mengajar kita supaya sedar akan kekurangan kita. Insyaallah..kalau de jodoh, pasti kita ketemu. Time tuh KAMI ikat Khalid jangan lari lagi.hahaha.. 

Ni ada hadiah dari ika untuk Khalid =).hehehe


2NE1-UGLY


B.A.P-RAIN SOUND

  Harap lepas baca  entry ni Khalid tak salah faham lagi eh.Kami semua sayang Sharifah Khalidah.mmmmuuahh!!!!

 

 

 







5 ulasan:

  1. kim salam kat khalidah...hehe..nama dia sama cam nama kawan nini

    BalasPadam
  2. eleh, khalid nk sentap plak..hahaha..
    skrg khalid pandai dancing k-pop gak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hamboi khalid.ade yg memerhati anda.. :)

      Padam